De Gebroeders Koffie weten het al langer: koffie is meer dan een bakkie troost. Althans, goeie koffie is dat. Een goede koffiebeleving op de werkvloer brengt wat teweeg, het zet mensen in beweging: letterlijk en figuurlijk. Niet alleen je personeel, maar ook je klanten zullen je dankbaar zijn wanneer de koffie die ‘’altijd klaarstaat’’ ook nog eens lekker is. We zetten graag de voordelen van goede kantoorkoffie voor je op een rij!

Een professioneel bedrijfsimago

Laat zien dat je oog hebt voor kwaliteit, zelfs in het kiezen van een goede koffiemachine. Een koffieautomaat is ook een beetje je visitekaartje. Komt die potentiële nieuwe klant binnen en staat er geen koffie klaar - of nog erger, vieze koffie? Dan sta je vaak al met 1-0 achter. Laat waardering zien voor je gasten, en laat zien dat je professioneel bent. De uitstraling van je koffiehoek en koffieapparaat kan daar al enorm aan bijdragen. Een goede kop koffie zegt meer dan 1000 loze woorden!

Stapje extra

Waardering voor je klanten, maar ook voor je personeel. En daar krijg je dan ook wat voor terug - vooral van de laatste groep. Want naast dat extra beetje energie, zorgt goede kantoorkoffie ook voor productievere medewerkers, door een aantal redenen. Lees het hier!

Koffiekransje

Ook het sociale aspect van koffie is belangrijk. Medewerkers komen nou eenmaal liever en wat vaker samen rondom het koffieapparaat als de koffie ook daadwerkelijk lekker is - en van een hechter en socialer team is nog nooit een bedrijf slechter geworden. Daarnaast worden er rond de koffieautomaat vaak de beste ideeën uitgewisseld. Stimuleer daarom juist het sociale moment met een koffiecorner waar je medewerkers graag naartoe komen. Vooral in tijden waarin vanuit thuis helemaal hip en happening is, is het belang van een goede koffiecorner van belang. Op de momenten dat je personeel wél op kantoor is, wil je dan ook juist de interactie, brainstormsessies en teamspirit versterken. Investeren in een koffiecorner wanneer je medewerkers steeds meer thuis gaan werken lijkt misschien tegenstrijdig, maar in dit artikel vertellen we je graag waarom je het juist wél moet doen.

We komen graag bij je langs om te laten zien en vooral ook laten proeven hoe het nog beter kan. Met een koffiebelevingsmeting, of een proefplaatsing, zodat je zelf daadwerkelijk de effecten van betere koffie ervaart in jouw kantoor. Dus...zwart, melk of suiker?

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK