Het Nieuwe Werken vraagt om een nieuwe koffiecorner.

Huh, wat? Dus mijn medewerkers zijn minder op kantoor, en ik zou meer moeten investeren in een koffiecorner als het minder druk is op kantoor?

Exact. De koffie is ons niet naar het hoofd gestegen hoor, en we hebben 

ook geen likeurtje in ons laatste kopje gehad. We weten nog steeds - en steeds beter - waar we het over hebben.

Meer vrijheid voor je medewerkers

Het Nieuwe Werken heeft veel bewezen voordelen voor veel bedrijven. Het is niet langer alleen de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Ook de juiste persoon op een andere plaats kan enorm bijdragen aan je bedrijf. Je bedrijf bestaat al lang niet meer tussen de muren van je kantoor: ook in de huiskamer, aan de keukentafel of waar je medewerkers zich dan ook bevinden.

Toch heeft Het Nieuwe Werken ook wat nieuwe nadelen voor je bedrijf, want hoe ga je de verbinding in je team bevorderen als je werknemers minder op kantoor zijn? Haal alles uit de momenten dat je personeel wél op de werkvloer is. En dat hoeven geen rare ochtendoefeningen te zijn, geen extra vergaderingen gewoon om te vergaderen: gewoon een goede koffiecorner kan al wonderen doen.

Terug naar de basis, terug naar de koffiekransjes

Laat je medewerkers zich ook thuis voelen op kantoor, en niet alleen als ze thuis werken. Hoe die koffiecorner eruit moet zien voor jouw bedrijf, dat verschilt natuurlijk per situatie, maar voor elke koffiehoek hebben we een oplossing. Zo maken we van een simpel hoekje met een koffieautomaat en wat oude mokken in een handomdraai een beleveniscorner waarin je medewerkers met plezier inspiratie en ideeën kunnen uitwisselen.

Meer weten over hoe we met goede koffie mensen verbinden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, natuurlijk onder het genot van een lekkere kop koffie

NEEM CONTACT OP VOOR LEKKERE KOFFIE