We zeggen altijd dat we bij Gebroeders Koffie voor elke koffiesituatie de beste oplossing kunnen vinden. Allemaal leuk en aardig, horen we je nu zeggen, maar is dat ook daadwerkelijk zo? Het beste bewijsmateriaal dat we daarvoor kunnen leveren zijn natuurlijk onze tevreden klanten. Zoals ICT-bedrijf Simac waar we in samenspraak met Facilitair Manager Piet van den Dungen in onze branderij een eigen koffiemelange uitkozen. Een melange die tot op de dag van vandaag nog steeds naar volle tevredenheid bij Simac wordt gebruikt.

STEL UW EIGEN MELANGE SAMEN!

Bekijk direct onze video:

 

 

 

Service, duidelijkheid en korte lijnen

Piet van den Dungen weet Gebroeders koffie in drie woorden helder en direct te beschrijven: service, duidelijkheid en korte lijnen. Piet: “Gebroeders Koffie levert al heel lang de koffie- en theevoorzieningen voor de inmiddels ruim 1500 werknemers van Simac. Wat we vooral als pluspunt hebben ervaren was het feit dat we zelf de melange hebben kunnen samenstellen (uiteraard in samenwerking met Gebroeders Koffie). Die koffie is uiteindelijk zelfs op de markt gebracht.”

Vergaande service

Van den Dungen is verder ook zeer tevreden over de service die Gebroeders Koffie levert. Door middel van een app (en het scannen van de QR-code op de machine) kunnen de gebruikers van de koffiemachine aangeven hoe tevreden zij zijn over de smaak van de koffie. “Als er een probleem is, is het een kwestie van vandaag bellen en het probleem wordt de volgende dag al opgelost. En zijn ze in de buurt, dan kan het soms zelfs al op de dag zelf geregeld worden!”, aldus van den Dungen.

 Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van koffie en thee? Neem dan contact met ons op bezoek onze pagina over koffie op kantoor