Als specialisten op het gebied van koffie (en thee) gaan we keer op keer op zoek naar unieke mogelijkheden binnen bedrijven. We weten namelijk hoe belangrijk een goede kop koffie is op de werkplek. Maar er is vaak nog veel meer mogelijk als het gaat om koffieoplossingen op kantoor. We denken zelf graag out of the box en komen met verrassende oplossingen voor onze klanten.

De creatieve koffiecorner

Een goed voorbeeld daarvan zijn onze creatieve koffiecorners. Daarbij keken we niet alleen naar de smaak van de koffie, maar vooral naar de complete koffiebeleving. Dus ook dat de plek waar je je koffie drinkt ook vooral leuk en relaxed moet zijn. In plaats van alleen een automaat neer te zetten, kozen we voor een complete koffiecorner op kantoor. Het werd een plek waar medewerkers graag even gingen zitten. De een deed dat rustig in zijn eentje, de ander koos vooral voor de gezelligheid van een paar collega’s. We maakten er een echte loungehoek van waar personeelsleden soms bijna vergaten dat ze op hun werk waren.

Uiteenlopende mogelijkheden

Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk op het gebied van koffiebeleving op het werk. Wij denken graag met je mee als je op zoek bent naar een vergelijkbaar concept voor jouw bedrijf. Of juist voor iets totaal anders. Zie je ook wel wat in ons concept van creatieve koffiecorners? Of ben je op zoek naar een unieke oplossing op het gebied van koffie op het werk? Neem dan contact met ons op voor een gratis brainstormsessie.