Het is voorbij. De zomer was warm en lang, en stiekem zijn de wat koudere dagen daardoor nu extra knus - en helemaal niet zo erg. Tijd om jezelf binnen op te warmen met een lekkere kop koffie. Want wanneer smaakt een goed gezette koffie nou beter dan op een frisse herfstochtend?

Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe smaken - ook in je kopje koffie! We hebben het niet over opwarmen met een likeurtje in je koffie, in elk geval niet op kantoor, maar wel over makkelijke variaties met speciale siropen. Een spicy latte, kaneelkoffie of speculaas in je cappuccino: de mogelijkheden zijn even eindeloos als smakelijk! Wij geven je alvast een duwtje richting het koffieautomaat met onderstaand koffierecept!

recept herfst gebroeders koffie

Geef extra smaak aan deze herfst met onderstaand recept. Makkelijk te maken, zelfs op kantoor. Trakteer je collega’s, en natuurlijk jezelf, op een hartverwarmend kopje kaneelkoffie. Dat smaakt naar meer!

Wat heb je nodig

  • 350 milliliter koffie
  • 4 eetlepels kaneelsiroop
  • kaneelsuiker
  • slagroom

Instructies

  1. Verdeel de kaneelsiroop over 2 grote mokken.
  2. Voeg hieraan de vers gezette koffie toe.
  3. Roer de mix meteen goed door om de smaak te verspreiden.
  4. Toefje slagroom en wat kaneelsuiker erbovenop en genieten maar!

Is jouw kantoor al klaar voor de koudere dagen? Wees voorbereid en zorg dat de koffie warm én lekker is: we adviseren je graag over onze koffiezetapparaten! Neem vandaag nog contact op en begin met genieten.

New call-to-action