Een hartje in het melkschuim van de cappucino maken voor die ene collega, een veelbelovende klant die een perfecte latte macchiato wil met drie aparte laagjes, en niet te vergeten een perfect kopje koffie voor jezelf: hoewel de piston automaten van Gebroeders Koffie makkelijk te bedienen zijn, is enige training voor de wat specialere zaken niet verkeerd.

latte art gebroeders koffie

Maak indruk op je gasten en zet in een handomdraai de lekkerste koffie aan zo’n hippe pistonmachine! Ingewikkeld? Helemaal niet - het ziet er vooral ingewikkelder uit dan het is. Onze barista neemt je graag bij de hand om je te leren hoe je de mooiste macchiatos en kunstzinnige cappuccinos kunt zetten. Ook voor het onderhoud van je pistonmachine geven we je graag tips om zo lang mogelijk van je apparaat - en de koffie! - te kunnen blijven genieten.

barista cursus gebroeders koffie

Of je nou een nieuwe piston automaat aanschaft, of er al eentje hebt staan: een barista cursus kan altijd. Bij een nieuwe aanschaf komt onze barista gratis langs en geeft een dagdeel een intensieve barista cursus. Ook erg leuk voor de teambuilding: een gezellige middag koffie zetten, en naderhand hoeft niet steeds dezelfde collega naar het apparaat te lopen. Meer weten? Neem contact op en start met koffie zetten!

New call-to-action